Antena Căutare

Iliescu, nemultumit de Ponta: Daca nu te intelegi cu Crin, vin eu sa discut cu el

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu este nemultumit de felul in care liderul PSD Victor Ponta a negociat cu PNL posturile din judetul Buzau si s-a oferit sa transeze el situatia cu presedintele PNL Crin Antonescu.

Presedinte al Consiliului Judetean Buzau, Victor Mocanu, a venit miercuri la sedinta Comitetului Executiv al PSD pentru a transmite ca nu este de acord cu decizia luata la centru, de cedarea a CJ-ului in favoarea liberalilor.

Potrivit unor surse din PSD, Ion Iliescu i-a cerut presedintelui PSD sa renegocieze acordul cu PNL. "Este o pretentie aberanta a celor de la PNL. Nu vom ceda Consiliul Judetean, vor exista negocieri. Daca nu te intelegi cu Crin Antonescu, vin eu sa discut cu el", i-ar fi spus Iliescu lui Ponta.

Interventia lui Iliescu a fost confirmata si de presedintele CJ Buzau, Victor Mocanu, care a declarat ca "dansul (Iliescu, n.r.) a spus clar ca este dispus sa participe la intalnirea dintre Victor Ponta si Crin Antonescu".


Foto: Intactimages

Surse: Greii PDL i-au cerut Elenei Udrea sa plece din partid... Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, a demisionat de la SIE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x