Antena Căutare

Iliescu: Nu primesc lectii de la unii care s-au ghiftuit dupa Revolutie

Ion Iliescu a sustinut vineri un discurs in cadrul Congresului extraordinar al Blocului National al Revolutionarilor. Fostul presedinte a declarat ca nu are de ce sa se rusineze in fata romanilor, pentru ca in jurul sau nu au fost promovate persoane corupte. Iliescu a subliniat ca nu primeste lectii de la unii care „s-au ghiftuit” dupa Revolutia din decembrie 1989.

Nu am pentru ce sa ma rusinez in ceea ce priveste conduita mea, implicarea mea totala si fara interese meschine ascunse. Sunt unii care au obraznicia sa-mi dea lectii. (...) Vorba romanului, mai bine sarac si cinstit decat sa ma imbogatesc pe cai necinstite. Si imi dau lectii cei care s-au ghiftuit, oameni ca Stoica (Valeriu, n.r.), biroul lui de avocatura s-a imbogatit pe procese de adoptii si spune ca in jurul meu in jurul meu s-au format corupti. Nu poate un om sa determine, din acest punct de vedere, comportarea tuturor", a subliniat liderul de onoare al PSD.

Declaratiile fostului presedinte vin dupa ce, joi, a fost acuzat ca ar fi semnat un decret prin care ar fi fost comutata pedeapsa capitala a sotilor Ceausescu in detentie pe viata.

Mircea Geoana: Nu plec din PSD!... Basescu: "Romania a depasit momentul critic. Multumesc UDMR"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x