Antena Căutare

Impreuna dar nu merg cu tine: PC si PSD, pe liste separate la localele din 2012

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat ca formatiunea pe care o conduce va participa pe liste separate la alegerile locale din 2012, dar partidul ramane "intr-o colaborare stransa la nivelul Parlamentului cu PSD" si ca isi doreste, de asemenea, o colaborare cu PNL.

"In acordul politic de colaborare dintre Partidul Social Democrat si Partidul Conservator sunt mentionate drept obiective alegerile parlamentare din 2008, cele prezidentiale din 2009 si o cooperare la nivelul Parlamentului. Viitoare aliante la parlamentarele din 2012 nu sunt prevazute in acord si probabil vor fi discutate sau nu dupa alegerile locale. Doua obiective au fost deja depasite, ramanem intr-o colaborare stransa la nivelul Parlamentului cu Partidul Social-Democrat, la fel cum ne dorim o colaborare si cu Partidul National Liberal, dar este foarte clar si in acordul politic pe care il avem ca la alegerile locale vom merge pe liste separate in 2012", a declarat Daniel Constantin.

Liderul PC a mai precizat ca exista membri ai Partidului Conservator care cer in acest moment delimitarea de PSD, afirmand ca pentru a realiza aceasta este necesar un rezultat bun la alegerile locale care urmeaza.
"Liderilor din judetele care spun sa ne rupem de PSD in momentul de fata le spun <Da, mergem pe drumuri separate la alegerile locale, dar daca vreti sa mergem pe drumuri separate si la parlamentare, haideti sa scoatem un scor bun si sa ne mobilizam la localele din 2012>", a declarat Daniel Constantin.

Constantin a mai spus ca joi, la Pitesti, ca a inceput turneul electoral national, impreuna cu vicepresedintii Bogdan Diaconu Catalin Bologa si Bogdan Diaconu, prin care doreste reorganizarea si consolidarea partidului in teritoriu, iar in maxim trei luni vor fi alegeri in toate organizatiile locale si judetene ale PC. "Urmeaza sa-i identificam inca de pe acum pe cei mai buni potentiali candidati la alegerile locale", a spus Daniel Constantin.

Presedintele PSD solicita sprijin european pentru a stopa “migratia” din partid... Antonescu critica tentativa PDL de debarcare a presedintelui Senatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x