Antena Căutare

In declaratii, Emil Boc construieste cate 1 km din Autostrada Bechtel pe saptamana. A ajuns la 12 kilometri pe an

In urma cu 10 zile, prim-ministrul Emil Boc anunta ca anul acesta vor fi dati in folosinta 10 kilometri din Autostrada Bechtel. In schimb, ieri premierul a declarat ca anul acesta vor fi finalizati 12 kilometri. Daca in prima varianta a declaratiilor finalizarea ar fi posibila in 34 de ani, acum ne putem bucura ca vom merge pe Autostrada Transilvania in 31 de ani. In realitate, nu exista bani, dar se fac noi studii de fezabilitate.

Prim-ministrul Emil Boc a declarat ieri ca tron­sonul 2B al Autostrazii Transilvania, intre Turda si Campia Turzii, in lungime de 12 kilometri, va fi terminat in noiembrie. „Finalizarea acestui tronson va duce la scoaterea traficului greu din cele doua orase si va face ca distanta intre ele sa fie parcursa in10 minute, in loc de 45 de minute, cat este in pre­zent", a afirmat Boc.

In urma cu 10 zile, tot pre­mie­rul sustinea ca anul acesta vor fi finalizati 10 kilometri din Autostrada Transilvania. In ritmul respectiv va dura cel putin 34 de ani pana la finalizarea autostrazii, cu o lungime totala de 415 kilometri. Cum prim-ministrul a fost mai optimist ieri, avem si noi motive sa ne bucuram ca termenul de finalizare s-a scurtat la 31 de ani. Evident, nimeni nu mai poate crede ca masinile vor circula pe Autostrada Bechtel la sfarsitul anului 2013, terme­nul oficial pentru finalizare. Premierul sustinea in martie ca lucrarile vor continua in acest an, priori­tare fiind tronsoa-nele Turda - Campia Turzii si Gilau - Huedin. In luna mai, ministrul Trans­por­tu­ri­lor, Radu Ber­ceanu, trimitea compania Bechtel sa adu­ca bani de acasa, de la banci sau de unde gasea, pentru a continua lucrarile.

Tot articolul, in Financiarul

Boc: "In septembrie, vom lua masuri pentru sustinerea economiei"... Victor Ponta: Caderea Guvernului, un obiectiv national...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x