Antena Căutare

In prag de criza, politicienii romani si-au pus averile la adapost

Al doilea val al crizei mondiale nu le da emotii politicienilor care pana acum s-au pregatit pentru zile negre. Sunt cei care, pe langa case si masini luxoase au strans si bani frumosi, iar acum au destule lichiditati in banci, pentru a nu fi amenintati de criza.


Urmeaza cei medii, care in decursul a mai multe mandate au reusit sa puna ceva bani deoparte. Au case, masini, dar si ceva bani lichizi in banca, in jur de 100-200 de mii de euro. Printre ei se numara senatori precum Vasile Blaga, Mircea Geoana, Dan Sova, Crin Antonescu sau Puiu Hasotti.

Urmatoarea categorie este cea a politicienilor peste medie, ale caror averi sar de 500 de mii de euro. Radu Berceanu, Valentin Calcan sau Gyorgy Frunda sunt doar cativa dintre ei.

Politicienii de top sunt milionari. Senatorul Andrei Florin Mircea are aproape 6 milioane de euro in cont, bani lichizi. Seful corpului de control al primului ministru, Sorin Alazaroaie, are si el depozite de peste 2 milioane de euro.

Și la guvern sunt de altfel oameni foarte strangatori. Elena Udrea, Laszlo Borbely sau Daniel Funeriu sunt de departe ministri cei mai instariti.



Iliescu: "Guvernul bajbaie ca o barca fara busola"... 134 de ministri si trei premieri au trecut pe la Palatul Victoria in 10 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x