Antena Căutare

Incident la Consiliul de Conducere al PNTCD: Aurelian Pavelescu a parasit sedinta

Aurelian Pavelescu, liderul unei grupari din PNTCD, a parasit sambata sedinta Consiliului de Conducere al partidului, declarand ca acesta este "o intalnire nestatutara" si "un bluf", informeaza Hotnews.

Pavelescu a precizat ca a propus ca, in cel mult o luna, sa se organizeze alegeri in filialele partidului, urmate de un congres, intrunire care "nu este un grup de oameni adunat de pe strada, ci de reprezentanti ai filialelor".

Liderul taranist a sustinut ca Gheorghe Ciuhandu, cel care conduce sedinta CNC de sambata, a refuzat sa puna in dezbatere propunerile sale, motiv pentru care a parasit intrunirea.

El a adaugat ca presedintele taranist, Victor Ciorbea, care a avut initiativa convocarii CNC, a organizat actiunea "pentru el si pentru functia de presedinte de partid" si, daca deciziile care se vor lua vor fi "radicale", se va accentua sciziunea din partid, potrivit Hotnews.

Foto: Intactimages

Presa internationala: Elena Udrea, cel mai sexy ministru din Europa... Basescu, amenintat cu suspendarea pentru ce le-a spus judecatorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x