Antena Căutare

Informaţii de ultimă oră despre şedinţa din PSD, prima făcută fără Liviu Dragnea! Ce decizii au fost luate

În ședință nu s-a discutat subiectul remanierii, momentan discițiile generale vizează motivele pentru care partidul a pierdut alegerile europarlamentare.

Ultimele informații despre ședința PSD, prima ședință fără Liviu Dragnea! De ce partidul PSD nu a câștigat alegerile europarlamentare:

În ședință nu s-a discutat subiectul remanierii, momentan discițiile generale vizează motivele pentru care partidul a pierdut alegerile europarlamentare. Aceste informații au fost confirmate atât de premier, cât și de liderii din partid. Aceștia mai susțin faptul că tema Justiției a fost cea care a tras partidul în jos, iar comunicarea defectuoasă un al doilea motiv important pentru care partidul a obținut un rezultat mic la alegeri.

Pentru moment acestea sunt discuțiile abordate în ședința biroului permanent național.
Ședința în care se vor lua decizii va fi ședința comitetului executiv care va avea loc de la ora 18. De asemenea, la discuțiile generale se vorbește și despre ceea ce va urma pentru Partidul Social Democrat și despre alegerea unei noi conduceri de către un congres.

Din ultimele informații aflăm că este foarte posibil să se schimbe întreaga structură de conducere, inclusiv vicepreședinții partidului.
Există mai multe propuneri pentru președintele executiv și secretarul general, dar aceste aspecte vor fi stabilite ulterior.

Urmărește ultimele informații despre prima ședință PSD la care nu a participat Liviu Dragnea:

Haos la Prefectura Olt! Oamenii leșinați lângă sacii cu voturi au avut nevoie de intervenții de urgență din partea medic... Mai marii PSD au decis: O femeie i-a luat locul lui Liviu Dragnea în fruntea Camerei Deputaților!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x