Antena Căutare

Interviurile presedintelui Basescu, real vs virtual

Presedintele Traian Basescu a acordat in data de 23 martie un interviu postului Realitatea Tv, dupa aproape un an si jumatate de la ultima sa aparitie la postul mentionat. Antena 3 s-a aratat interesata, de asemenea, de realizarea unui interviu cu Traian Basescu, cu mentiunea ca nu va accepta teme si moderatori impusi de la Cotroceni. Aceasta conditie a fost interpretata insa ca un refuz al Antenei 3 de a-l intervieva pe presedinte.



Cifrele de audienta furnizate de Gfk Romania, pentru publicul din mediul urban in varsta de peste 18 ani, plaseaza interviul virtual propus de Antena 3 mult inaintea celui real, acordat de Traian Basescu postului Realitatea Tv.

Astfel, intrebarile pe care Antena 3 le-a adresat presedintelui au fost urmarite in medie de 366.000 telespectatori si au atras 9.2% cota de piata, in timp ce raspunsurile presedintelui de la Realitatea tv au fost urmarite in medie de doar 285.000 telespectatori si au obtinut doar 7.6% share.

Cezar Preda: Reducerea TVA la alimente va duce la caderea Guvernului... Anul electoral 2012 risca sa induca un nou boom artificial in economie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x