Antena Căutare

Ioan Mircea Paşcu, fost europarlamentar: Doresc sa fac public faptul ca mi-am anunţat candidatura la postul de comisar al României pe transporturi. Doamna prim-ministru este la curent cu candidatura mea.

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Paşcu afirmă că şi-a anunţat candidatura la postul de comisar al României pe transporturi şi că premieurl Viorica Dăncilă este la curent cu candidatura sa.

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Paşcu afirmă că şi-a anunţat candidatura la postul de comisar al României pe transporturi şi că premieurl Viorica Dăncilă este la curent cu candidatura sa.

”Doresc să fac public faptul cp mi-am anunţat candidatura la postul de comisar al României pe transporturi, inclusiv mobilitate militară. Doamna Prim-Ministru este la curent cu candidatura mea”, scrie Paşcu pe Facebook.

El argumentează că în calitate de comisar desemnat in Comisia Juncker, declaraţia sa de interese a fost evaluată de Comisia JURI, care nu a depistat nicio neregulă.

De asemenea, aminteşte că a activat 14 ani in Parlamentul European, ultimii 5 ani, in calitate de Vicepreşedinte al acestui for;
”Experienţa mea in domeniul militar, dobândită ca secretar de stat in MApN, preşedinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, precum şi de ministru al apărării îmi conferă capacitatea necesară gestionarii pachetului de “mobilitate militara”; acesta reprezintă principalul domeniu de colaborare in relaţia UE-NATO, relaţie care a făcut obiectul raportului meu din Parlament. Ced ca numele meu nu va ridica probleme la Cotroceni, asa cum nu a ridicat când am fost nominalizat iî locul Corinei Cretu”, spune Paşcu.

Sursa : news.ro

Primarul unei comune din Mehedinţi, către participanţii la un eveniment: Ca să putem ajunge şi noi la bani, de la voi ce... Moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă a fost depusă/ Turcan acuză puterea că vrea să impună citirea moţiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x