Antena Căutare

Ioan Oltean: Iesirea din criza nu inseamna ca o sa intalnim munti de mamaliga in fiecare localitate

Vicepresedintele PD-L, Ioan Oltean, a declarat vineri intr-o conferinta de presa ca iesirea din recesiune nu inseamna ca o sa intalnim imediat munti de mamaliga si rauri de lapte in fiecare localitate din Romania.

Politicianul a explicat ca tara noastra va mai avea de infruntat greutati, dar trebuie sa continue "drumul corect pe care Romania a mers de cand Guvernul Boc fundamenteaza o serie de reforme".

Oltean a facut un apel la "reprezentantii opozitiei sustinuti de analistii lor politici platiti din plin" sa nu mai trateze acest subiect cu iresponsabilitate si sa renunte la criticile nepotrivite si lipsite de eleganta, care nu fac altceva decat sa zdruncine armonia sociala a tarii, acum cand Romania are atata nevoie de ea.

"As face un apel la aceia care doresc ca Romania sa fie corect abordata din toate punctele de vedere, sa nu duca in derizoriu probleme atat de importante cum este cea care vizeaza recesiunea. As vrea sa-i rog sa priveasca cu foarte multa atentie spre o multime de tari europene care astazi incearca sa ia aceleasi masuri pe care Romania le-a luat acum un an, Portugalia, Grecia, Spania, chiar si Anglia. Mare parte din masurile pe care aceste tari le propun a fi luate isi regasesc originile in masurile Guvernului Boc", a declarat Oltean.

Sursa: Antena3

WikiLeaks: Ambasadorul SUA ii recomanda, in 2007, ministrului Justitiei, sa nu-l schimbe pe Morar de la DNA... Adrian Nastase: "Traian Basescu are un limbaj dublu pe tema Autostrazii Transilvania"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x