Antena Căutare

Ioan Oltean: "PDL nu se dizolva. Cautam variante pentru sigla si nume"

PDL nici nu se dizolva si nici nu se afla in ilegalitate, a declarat sambata, Ioan Oltean, secretar general al PDL. Acesta a adaugat ca in partid exista totusi discutii despre schimbarea culorii si a denumirii actuale.

„PDL nici nu se dizolva si nici nu va fi radiat. Am depus documentatia pentru inregistrarea la Registrul partidelor politice din cadrul Tribunalului Bucuresti. E adevarat, cu intarziere, depasind termenul de recomandare de 30 de zile, dar am depus-o", a adaugat Oltean.


„Asteptam solutia tribunalului si va asigur ca nu poate fi decat una pozitiva si ca Partidul Democrat Liberal isi continua cursa politica si electorala pentru anul viitor", a declarat secretarul general al PDL.

Acesta a recunoscut si ca exista discutii pentru schimbarea denumirii si a siglei partidului. „Noi studiem la aceasta ora mai multe variante care vizeaza o noua branduire a partidului, cu sigla, cu nume".

Democrat liberalul a adaugat ca o astfel de schimbare, daca va avea loc, se va produce inainte de alegeri. „Daca o facem, o facem inainte de alegeri. Sensul este de a fi prezenti intr-o noua formula pentru alegerile viitoare si nicidecum pentru anii 2013-2014 in mod special.

sursa: Antena3

Emil Boc recunoaste ca este dependent de iPad si ca ar vrea sa existe functia "reject USL"... Lazaroiu: Adversarul USL nu este PDL, ci aritmetica. PDL castiga alegerile din 2012 pe "neputinta adversarului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x