Antena Căutare

Ioan Oltean si-a cerut scuze pentru comparatia facuta intre regele Mihai si regele Cioaba

Secretarul general al PDL Ioan Oltean si-a cerut scuze, azi, pentru comparatia pe care a facut-o, cu o zi in urma, intr-o conferinta de presa, intre regele Mihai si "regele" Cioaba, cand a afirmat ca discursul fostului suveran in plenul Parlamentului ar putea crea un precedent "care poate fi pe urma speculat".

"Ma adresez tuturor care ieri au inteles gresit, intr-un fel sau altul, afirmatia mea. Recunosc ca eram intr-un mod mai detasat atunci cand am facut comparatia intre cele doua institutii. N-a fost cu rea-credinta, imi cer scuze. Regret in primul rand comparatia si afirmatia facuta, ea poate ca a fost deplasata. Cer scuze tuturor care, intr-un fel sau altul, s-au simtit ofensati de aceasta comparatie totalmente nepotrivita si nelalocul ei"




"Noi nu suntem regalisti, dar suntem oameni care respectam trecutul acestei tari si pe Majestatea Sa regele Mihai. Mi se pare exagerat: daca maine vine regele Cioaba si ne cere acelasi lucru? Acum, dincolo de gluma, vreau sa va spun urmatorul lucru: constitutional, in plenul celor doua Camere se adreseaza sefii de stat, oameni cu rang asemanator, in exercitiul functiunii. Niciodata, din 1990 incoace, nu am fost pusi in situatia de a lua o asemenea decizie si n-am vrut sa cream un precedent"


Emil Boc e optimist: "Din 2012, Romania se va imprumuta mai putin"... Boc il ataca pe Tabara: "Domnule ministru, mai putine povesti si mai multa munca"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x