Antena Căutare

Iohannis a semnat decretul pentru decorarea post-mortem a militarului mort în Afganistan

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru decorarea post-mortem a militarului mort în Afganistan.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru decorarea post-mortem a militarului mort în Afganistan.

”În semn de recunoştinţă şi apreciere pentru devotamentul excepţional şi spiritul de sacrificiu de care a dat dovadă în timpul executării unei misiuni în Teatrul de Operaţii din Afganistan, făcându-şi datoria cu preţul vieţii, preşedintele României a conferit post-mortem Ordinul Naţional «Steaua României» în grad de Cavaler, cu însemn de război, sublocotenentului Polschi Alexandru Ciprian-Ştefan”, a transmis, vineri, Administraţia Prezidenţială.

Ciprian Ştefan Polschi a fost ucis, joi, într-un atac terorist la Kabul. El avea 38 de ani, era căsătorit şi avea 2 copii de 9 şi respectiv 11 ani.

Militarul, care îndeplinea funcţia de şofer în cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, şi-a pierdut viaţa ca urmare a exploziei unei maşini-capcană, în apropiere de Green Zone din capitala Afganistanului, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul de serviciu.

Era angajat în M.Ap.N. din anul 2004.

Sursa : news.ro

Mihai Fifor: Este fals că PSD se agaţă de guvernare. Plecăm mâine dacă trece o moţiune de cenzură şi vine cineva care să... Eugen Tomac susţine că vor fi din nou cozi uriaşe în diaspora, întrucât guvernul tratează cu “un dispreţ strigător la ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x