Antena Căutare

Iohannis: Adoptarea în unanimitate de către Parlament a decretului privind instituirea stării de urgenţă demonstrează responsabilitatea şi solidaritatea întregii clase politice, care înţelege gravitatea situaţiei

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că adoptarea în unanimitate de către Parlament a decretului privind instituirea stării de urgenţă demonstrează "responsabilitatea şi solidaritatea întregii clase politice, care înţelege gravitatea situaţiei" în care se află România.

"Adoptarea în unanimitate de către Parlamentul României a decretului pe care l-am emis privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României pe o perioadă de 30 de zile demonstrează responsabilitatea şi solidaritatea întregii clase politice, care înţelege gravitatea situaţiei în care se află ţara noastră", a afirmat Klaus Iohannis.

El a adăugat că apreciază în mod deosebit celeritatea cu care a fost adoptat decretul, precum şi unitatea dovedită de parlamentarii români.

"Doar uniţi putem trece cu bine peste această criză provocată de epidemia COVID-19. Cu toţii trebuie să depunem eforturi pentru ca măsurile luate de autorităţi să dea rezultate în stoparea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus", a spus Iohannis.

Parlamentul a aprobat, joi, în unanimitate solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis privind încuviinţarea stării de urgenţă. Votul a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus, iar parlamentarii au avut la dispoziţie şapte minute pentru a vota.

Sursa : news.ro

Klaus Iohannis le cere românilor din diaspora să nu vină în țară de Paște: Ce rost are?... Primarul din Iaşi, Mihai Chirica, spune că se testează săptămânal pentru a vedea dacă este infectat cu coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x