Antena Căutare

Iohannis: Atitudinea PSD-ului este cel puţin ciudată. Îi invit să îşi reconsidere punctul de vedere

Preşedintele Klaus Iohannis crede că atitudinea PSD de a boicota, luni, votul de învestire a noului Guvern este "cel puţin ciudată" şi îi invită pe social-democraţi să îşi reconsidere punctul de vedere.

Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles că nu se ştie deocamdată dacă va fi afectat calendarul de anticipate în urma boicotului anunţat de PSD pentru votul de luni, spunând că atitudinea PSD-ului este una ciudată.

"Am spus din capul locului că depinde de toţi actorii, vom vedea. Daţi-mi voie să comentez atitudinea PSD-ului care este cel puţin ciudată. După ce PSD-ul a depus moţiune de cenzură, a căzut Guvernul, acuma ei spun că nu este vina lor. Este evident PSD-ul care a depus moţiunea care a reuşit să doboare Guvernul şi acuma când trebuie să se voteze o nouă propunere, dumnealor sunt ocupaţi cu alte treburi. Mi se pare o poziţie principial incorectă şi profit şi de această ocazie să-i invit să îşi reconsidere punctul de vedere. Parlamentul României este organul suprem care reprezintă voinţa poporului şi acolo se lucrează prin prezenţă, nu prin absenţă”, a declarat Iohannis. El a mai spus că a avut o discuţie amicală cu liderii PNL, "fără nuanţe complicate".

"A fost o discuţie informală şi am discutat un pic despre demersurile care se impun în cazul în care se întâmplă una sau alta în Parlament, i-am încurajat să meargă mai departe cu pregătirile pentru toate alegerile, o discuţie amicală, fără nuanţe complicate”, a mai spus şeful statului.

Sursa : news.ro

Iohannis, despre numirile la conducerile Parchetului General şi DIICOT, în pofida avizului negativ al CSM: Propunerile m... Ambasadorul SUA la Bucureşti: Capacitatea oligarhilor cu legături politice şi a baronilor de a controla interesele de af...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x