Căutare Live

Klaus Iohannis, avertisment pentru români! Ce se va întâmpla, în următoarea perioadă. „Este foarte important”

Preşedintele Klaus Iohannis a avertizat, miercuri, că noul coronavirus este prezent în continuare și că se impun păstrarea distanţei și purtarea măştii, pentru a nu se pierde controlul, la „finalul acestei epidemii”.

Klaus Iohannis, avertisment pentru români! Ce se va întâmpla, în următoarea perioadă. „Este foarte important”

„Am luat măsuri de relaxare şi vom lua în continuare. Atrag atenţia: virusul este încă în societate. Este foarte important să fim conştienţi de aşa-numita noua normalitate în care vom trăi. Încercăm să relaxăm cât mai mult restrucţiile, însă e clar că acum răspunderea revine tot mai mult fiecărui român.

Purtatul măştii, distanţarea, spălatul pe mâini rămân extrem, extrem de importante pentru a nu ierde controlul acum, la sfârşit, asupra acestei epidemii”, a spus, miercuri, Klaus Iohannis.

Bani grei pentru români! Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră! Cine se va bucura de ajutorul financiar

O nouă etapă de relaxare a măsurilor este preconizată din 15 iunie, activităţile care vor fi reluate depinzând, însă, de situaţia epoidemiologică.

Bani grei pentru români! Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră! Cine se va bucura de ajutorul financiar... Ce măsuri noi ne așteaptă, de la 15 iunie! Marcel Vela a făcut anunțul momentului: „Se analizează posibilitatea anulării...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri