Antena Căutare

Iohannis, despre numirea lui Dăncilă ca premier: Mi s-a prezentat ”o doamnă din PSD, care a fost 10 ani europarlamentar”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, întrebat despre numirea Vioricăi Dăncilă ca premier, că aceasta i-a fost prezentată ca fiind ”o doamnă din PSD, care a fost 10 ani europarlamentar” şi că este o mega dezamăgire pentru el această evoluţie înspre un premier antidemocratic, că acum âi pare rău, dar că la acel moment exista o puternică majoritate PSD-ALDE.

”Nu am bănuit că este aşa. Mi s-a prezentat ”o doamnă din PSD, care a fost 10 ani europarlamentar” şi am zis că acolo la Bruxelles a aflat cum e cu democraţia. Este o mega dezamăgire pentru mine această evoluţie înspre un premier antidemocratic care se face acum că nu este vinovată”, adeclarat preşedintele, răspunzând unei întrebări.

”Din acest punct de vedere, ca rezultat final, pot să spun că îmi pare rău, dar atunci, să ne amintim, a fost o majoritate puternică, PSD şi ALDE, care nu putea fi contestată”, a adăugat şeful statului.

Sursa : news.ro

Iohannis, despre DNA: Lupta anticorupţie e necesară şi importantă. Dacă au fost abateri acolo, atunci aceste lucruri nu ... Iohannis spune că va discuta după al doilea tur de scrutin cu liderul USR despre formarea unei majorităţi parlamentare d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x