Antena Căutare

Ion Iliescu: Consider capitolul Geoana incheiat. Nici nu vreau sa-l mai comentez

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat sambata ca el considera „capitolul Geoana” incheiat si ca s-ar mira ca membrii PSD sa il urmeze pe acesta desi Geoana „isi face iluzii” ca va merge lumea dupa el, conform Mediafax.

„Consider capitolul Geoana incheiat. Nici nu vreau sa-l mai comentez"


Intrebat daca partidul va fi afectat de plecari, Iliescu a aratat ca s-ar mira daca ar fi oameni care sa il insoteasca pe Geoana. „Care plecari?" a intrebat retoric, Iliescu.

Fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, vizeaza in proiectul sau politic formarea unui partid care sa fie inscris la Tribunal in prima parte a lui 2012, care pana in luna martie sa aiba grupuri parlamentare proprii, au declarat, vineri, surse parlamentare citate de Mediafax.

Aceleasi surse au aratat ca Geoana vizeaza ca la noua formatiune sa adere in jur de 25 de parlamentari, deputati si senatori, pentru constituirea grupurilor parlamentare proprii in conditiile in care este necesar un numar de sapte senatori si 12 deputati pentru constituirea acestora.

Ion Iliescu, la targul de carte


La nici 48 de ore de la externare, fostul sef de stat, Ion Iliescu, si-a petrecut ziua la targul de carte, deschis in Capitala. A vizitat standurile, s-a intalnit cu prieteni, a stat de vorba cu oamenii, a dat autografe si a plecat acasa cu un brat de carti.



Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

UPDATE! Guvernul a adoptat proiectul de buget pe 2012: Pensiile si salariile raman inghetate... Elena Udrea: Vasile Blaga si Radu Berceanu ar putea face fata functiei de presedinte al Senatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x