Antena Căutare

Ion Iliescu implineste astazi 82 de ani

Ion Iliescu implineste astazi 82 de ani. A primit deja felicitari de la actualul sef de stat, Traian Basescu. Presedintele in functie i-a trimis fostului sef al statului o felicitare si un buchet de flori albe.

Presedintele de onoare al PSD a fost felicitat, la telefon, deja si de sute de prieteni. Ion Iliescu a anuntat ca va petrece peste zi in familie, iar seara "isi va face cadou" un concert la Ateneul roman.

El a spus ca a fost felicitat telefonic de foarte multi prieteni si ca de dimineata raspunde la telefon pentru a primi urarile acestora.

"De dimineata raspund la telefon. M-au sunat sa ma felicite foarte multi prieteni, mai vechi, mai noi, si din tinerete, si cei care tin de activitatea curenta, si din toata tara, din locurile unde am lucrat, Timisoara, Iasi", a spus Ion Iliescu, potrivit Mediafax.

In urma cu un an, Iliescu si-a sarbatorit ziua alaturi de membrii organizatiei PSD Bucuresti.

Traian Igas, la un pas de prabusire cu elicopterul: "Echipajul a dat dovada de mult curaj si multa pregatire"... Ponta, despre Basescu: "Un personaj politic considerat nefrecventabil de liderii europeni"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x