Antena Căutare

Ion Iliescu: Suspendarea lui Basescu este corect motivata

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3, despre ultimele incidente petrecute pe scena politica, mentionand ca suspendarea lui Traian Basescu ar fi o decizie foarte bine justificata, avand in vedere actiunile acestuia din ultima vreme.

Presedintele onorific al social-democratilor il critica pe seful statului, spunand ca actuala conducere a tarii nu aduce nimic bun in randul romanilor. Acesta mai aduce in discutie si disputa pe tema Legii pensiilor, spunand ca Legea a trecut intr-un mod necorespunzator prin Parlament, acesta fiind motivatia principala a suspendarii lui Traian Basescu.

Iliescu aminteste de anul 1993, cand Opozitia a incercat sa-l suspende pe el din functia de conducere a statului, spunand insa ca, in cazul sau, motivul ar fi fost "artificial".

Ion Iliescu a vorbit si despre prestatia politica a lui Victor Ponta, spunand ca este un lider nou, ales de mai putin de un an, care desi este mai temperamental, are calitatile lui, iar presedintele Basescu ar trebui sa ignore aceste comportamente care nu au legatura cu mediul politic.

Videanu: "Ponta vrea sa suprapuna o criza politica unei crize economice"... Eugen Nicolaescu: "In acest moment nu se poate discuta de suspendarea lui Basescu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x