Antena Căutare

Unde au fost văzuți și fotografiați ultima dată împreună Irina Tănase și Liviu Dragnea! Fostul șef al PSD a fost arestat la începutul săptămânii

Irina Tănase, iubita fostului șef al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea trece prin momente dificile după ce partenerul său de viață a ajuns în spatele gratiilor. Cei doi urmau să se căsătorească, potrivit mărturisirilor făcute de unul dintre apropiații lui Dragnea.

Irina Tănase, iubita fostului șef al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea trece prin momente dificile după ce partenerul său de viață a ajuns în spatele gratiilor. Cei doi urmau să se căsătorească, potrivit mărturisirilor făcute de unul dintre apropiații lui Dragnea.

Ultima petrecere la care cei doi au fost imortalizați împreună a fost cea de la sfârșitul anului 2018, când politicianul și Irina Tănase s-au aflat, potrivit realitatea.net, într-una dintre vilele de protocol ale statului, de la Sinaia.

Potrivit sursei citate, Liviu Dragnea și Irina Tănase au făcut Revelionul la Castelul Foișor din Sinaia, un loc destinat exclusiv activităților de protocol ale statului, administrat de RA-APPS. Imagini din noaptea dintre ani, în care cei doi apar împreună, lângă bradul de Crăciun, au fost publicate pe Instagram, scrie stiripesurse.ro. În ultima zi a anului 2018, liderul PSD a transmis un mesaj românilor. „Ne pregătim să începem împreună al treilea an de când redăm naţiunii române demnitatea şi încrederea într-o viaţă mai bună. Am spus acum doi ani tuturor să îndrăznească să creadă în România, că un guvern cu adevărat românesc, prin scopuri şi voinţă, le poate face o viaţă mai bună şi se vede acest lucru! Am realizat multe în ultimul an şi continuăm să clădim împreună o ţară a normalităţii. Jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină. Miza este, de fapt, România, viitorul acestei ţări, resursele naturale ale României, potenţialul uriaş de dezvoltare pe care îl are această ţară, rolul major pe care-l poate juca România în regiune şi în Europa şi nu numai”, scria Dragnea pe Facebook.

La aproape șase luni distanță, Liviu Dragnea a fost găsit vinovat pentru trafic de influență și condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare.

„Puțin figurantă, de nivel mediu la învățătură. Adora să pozeze”. Cum arăta iubita lui Liviu Dragnea în anii liceului și... Se schimbă sistemul de vot în România? Parlamentarii au primit toate informațiile și urmează să anunțe decizia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x