Antena Căutare

Iulia Motoc, bolnava psihic? Eugen Mihaescu sustine ca judecatoarea CCR a primit tratament psihiatric in SUA

Mihai Gadea a prezentat, marti seara, la "Sinteza Zilei" un fragment din cartea de memorii a lui Eugen Mihaescu. Potrivit insemarilor scriitorului roman, care a locuit in SUA o perioada mai lunga, judecatoarea Curtii Constitutionale Romane, Iulia Motoc a primit un tratament psihiatric la New York.

Eugen Mihaescu relateaza ca domnul Mihnea Motoc si-a facut studiile de Drept in perioada 1984-1989, iar la New York l-a urmat si sotia sa, doamna Iulia Motoc. Aici devine interesant...

"Cred ca lipsa de activitate a doamnei Motoc a indemnat-o sa urmeze - prin corespondenta, ca nu vad cum fizic ar fi putut altfel, cursurile la nenumarate universitati. Efortul prea mare trebuie sa fie vinovat pentru faptul ca doamna Motoc a devenit cunoscuta la New York pentru un comportament care a necesitat tratament psihiatric.

E de notorietate ca domnul Motoc a cerut sa paraseasca apartamentul din blocul proprietate a Romaniei din 3rd Avenue, colt cu 3rd Street si a inchiriat in World Trump Tower cu 15.000 de dolari pe luna. Spera astfel sa scape de indiscretii martori ai comportamentului eratic al doamnei.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Foto: Intact Images

Elena Udrea: "Traian Basescu ofera o sansa nesperata dreptei politice romanesti"... Aspazia Cojocaru a prezentat dovada ca si-a obtinut prin furt doctoratul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x