Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Jandarmeria, reacție după ce Gelu Voican Voiculescu a fost bătut în Piața Universității: ”Se încearcă identificarea agresorului!”

Jandarmeria Capitalei a oferit explicații imediat după ce Gelu Voican Voiculescu, directorul general al Institutului Revoluţiei, a fost lovit în cap cu o cârjă de către un revoluționar. 

Jandarmeria, reacție după ce Gelu Voican Voiculescu a fost bătut în Piața Universității: ”Se încearcă identificarea agresorului!”

Astfel, reprezentanții Jandarmeriei au afirmat că se fac demersuri în vederea identificării agresorului.

"Incidentul s-a produs în Piaţa Universităţii la o activitate de comemorare a 30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989. La ora 12:15, pe timpul slujbei religioase, o persoană a fost lovită cu un obiect în zona capului. În acele momente de îmbulzeală, a fost necesară intervenţia forţelor de ordine, prezente pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru a-l scoate din zonă pe cel accidentat. La acest moment, se fac demersuri în vederea identificării agresorului", menţionează sursa citată, potrivit Agerpres.

Primele imagini cu momentul în care Gelu Voican Voiculescu a fost lovit cu o cârjă în cap, în Piața Universității: ”Nu îţi este ruşine, criminalule? Du-te la puşcărie. Ai tupeu să vii aici?“

Gelu Voican Voiculescu a fost scos de jandarmi, sâmbătă, din mulţimea adunată în Piaţa Universităţii, după ce mai multe persoane l-au huiduit şi l-au agresat.

Câteva zeci de persoane s-au adunat, sâmbătă, la Troiţa din Piaţa Universităţii, dedicată victimelor Revoluţiei din Decembrie 1989 pentru a lua parte la ceremonia religioasă de comemorare a celor care au căzut la evenimentele din urmă cu 30 de ani. AGERPRES/(AS - editor: Cătălin Alexandru, editor online: Ada Vîlceanu)

Recomandari