Antena Căutare

Jurnalista CNN, Becky Anderson: "Pentru Europa, principala amenintare a anului viitor continua sa fie criza economica"

Pentru prima data in direct la un post de televiziune din Romania, Becky Anderson, una dintre cele mai cunoscute si respectate jurnaliste din lume, a acordat, din Barcelona, un interviu in exclusivitate pentru emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Becky Anderson a vorbit despre cum a afectat-o criza economica, dar si care sunt amenintarile lui 2013.

"Cred ca pentru Europa, principala amenintare a anului viitor continua sa fie criza economica. Va fi interesant sa vedem incotro se indreapta (...). Nu am pierdut bani in aceasta criza, insa stiu oameni care si-au pierdut locul de munca. Vremurile sunt dificile pentru noi toti", a declarat Becky Anderson.

Intrebata ce solutii exista pentru a scapa de aceasta criza, jurnalista a raspuns: "Rolul unui jurnalist este sa investigheze incontinuu. Obama a fost reales, sa speram ca va avea o solutie pentru criza fiscala, care e foarte importanta pentru America si va afecta intreaga lume. Sa speram ca si ceilalti presedinti vor avea solutii".

Anderson a oferit si cateva sfaturi pentru orice jurnalist.

"Eu cred ca este important ca oamenii sa nu minta. E important sa obtin tot ce e mai bun de la ei. Nu conteaza daca e vorba despre un premier sau un actor. Persoana respectiva trebuie sa fie sincera", a spus Becky.

Becky Anderson este realizatoarea emisiunii Connect the World de la CNN International. Detine o diploma in economie si in limba franceza.

Ponta cauta solutii pentru pensionarii militari a caror pensie s-a diminuat dupa recalculare... Ponta: Raman premier numai daca USL are majoritatea absoluta in Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x