Antena Căutare

Kelemen Hunor, adept al continuarii colaborarii cu PDL. Vezi noile obiectivele ale UDMR!

Liderii UDMR pun tara la cale si duminica, la Oradea, dar de aceasta data sub noua conducere, a lui Kelemen Hunor. Marko Bela a predat sefia UDMR dupa 18 ani dar isi pastreaza functia de vicepremier in guvernul Boc.

Noul presedinte al UDMR, Kelemen Hunor, le-a multumit tuturor celor care l-au sprijinit, precum si fostului lider Marko Bela care i-a acordat incredere si sustinere.

Kelemen Hunor a mai precizat ca de luni va incepe un nou capitol, precum si pregatirea alegerilor pentru 2012, subliind ca este nevoie de o analiza a tot ceea ce a fost bun si a modificarilor care trebuie facute

Noul presedinte al UDMR este un adept al continuarii colaborarii cu PDL si ramanerii Uniunii in actuala coalitie de guvernamant. Kelemen Hunor le-a promis celor care l-au votat ca nu va face compromisuri in privinta obiectivelor pe care le au maghiarii din Romania: drepturi largite privind folosirea limbii materne, autonomie culturala si teritoriala si reorganizarea regiunilor de dezvoltare. Contracandidatii sai au primit cu resemnare infrangerea si au declarat ca vor sustine noua conducere.

Kelemen Hunor a castigat detasat in fata contracandidatilor Olosz Gergely si Peter Eckstein Kovacs cu aproape 70% din totalul voturilor.

Sursa: Antena3

Ponta: Noul Cod al Muncii va transforma Romania intr-o ciudatenie a Europei... Sorin Blejnar: "Eu nu sunt din PDL, dar ma sustine partidul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x