Antena Căutare

Klaus Iohannis a acceptat! Dezbaterea va avea loc marți, „într-un spaţiu neutru politic dar, în acelaşi timp, reprezentativ pentru societatea românească”

Klaus Iohannis, canditatul PNL la alegerile prezidențiale 2019, a acceptat invitația de a participa la o dezbatere ce va avea loc cu doar câteva zile înainte de al doilea tur al alegerilor.

Klaus Iohannis a acceptat! Dezbaterea va avea loc marți, „într-un spaţiu neutru politic dar, în acelaşi timp, reprezentativ pentru societatea românească”
Klaus Iohannis va participa la dezbaterea găzduită de SNSPA, înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale 2019

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dezbaterea la care va participa candidatul PNL, Klaus Iohannis, se va desfășura „într-un spaţiu neutru politic dar, în acelaşi timp, reprezentativ pentru societatea românească”, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, conform sursei citate.

Potrivit reprezentanților SNSPA, mai multe detalii referitoare la dezbaterea de marţi vor fi comunicate public „imediat după ce acestea vor fi agreate de toate părţile implicate în organizarea acestui eveniment”.

În cadrul unei conferințe de presă susținute miercuri, Klaus Iohannis a precizat că nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, deoarece aceasta „a fost parte activă a mârlăniilor pesediste şi a sprijinit activ încercările de acaparare a Justiţiei”.

Viorica Dăncilă, un nou atac la adresa lui Iohannis: ”Refuzurile sunt îngrijorătoare pentru soarta ţării”... Doliu în PSD! Un fost ministru a murit în urmă cu puțin timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x