Antena Căutare

Klaus Iohannis: Desfiinţarea Secţiei speciale trebuie făcută prin procedură parlamentară, asta este foarte clar/ OUG este exclusă

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că susţine desfiinţarea Secţiei speciale, dar acest lucru trebuie făcut prin procedură parlamentară. ”Asta este foarte clar”, a spus şeful statului, precizând că o Ordonanţă de Urgenţă în acest domeniu este exclusă.

”Secţia specială, dacă rămâne varianta în picioare să se desfiinţeze, şi sper să rămână, atunci acest lucru trebuie făcut prin procedură parlamentară. Asta este foarte clar. Ordonanţa de urgenţă este exclusă prin referendumul care a fost votat foarte clar de români şi care au spus clar că nu îşi mai doresc ordonanţe de urgenţă în domeniul Justiţiei”, a declatat, miercuri, Klaus Iohannis.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a anunţat, miercuri, că speră ca până la 1 februarie să fie gata proiectul care vizează desfiinţarea Secţiei speciale şi pe baza căruia să aibă loc dezbaterile.

Sursa : news.ro

Iohannis: În foarte scurt timp, Guvernul va promova o legislaţie pentru alegerea primarilor în două tururi... Iohannis: Eu nu am propus în niciun fel Guvernului sau premierului demisia. Noi discutăm pe oportunităţi politice şi, da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x