Antena Căutare

Klaus Iohannis e doar unul dintre șefii de stat cu mușchi. Ce politicieni europeni scot la iveală brațe bine lucrate la vaccinare

Mai mulți membrii de la conducerea altor state din Europa au deci să se vaccineze public cu vaccinul anti-covid.

Zdravko Marić Galerie
Klaus Iohannis e doar unul dintre șefii de stat cu mușchi. Ce politicieni europeni scot la iveală brațe bine lucrate la vaccinare | profimedia

Deși îi vedem zilnic la televizor, în conferințe de presă importante și în întâlniri cu numeroși șefi de stat, nu știam până acum ce se află în spatele costumelor serioase. Faptul că au deci să se vaccineze public i-a făcut pe acești miniștrii să scoată la iveală fizicul bine lucrat.

Ministrul de Finanțe din Croația, Zdravko Marić

Ministrul de Finanțe din Croația, Zdravko Marić, s-a vaccinat anti-covid pe 9 ianuarie. Fotografia dezvăluită după vaccinare i-a făcut pe mulți să îl simpatizeze și maim ult pe tânărul ministru.

Acesta a apărut într-un tricou alb mulat, care scoate în evidență mușchii săi lucrați la sală. Fotografiile au descrețit frunțile multora și au adus zâmbete, iscând controverse și aducând aprecieri Ministrului de Finanțe croat pentru fizicul său. După și-a dat jos sacoul și cămășa de la costum, domnul Zdravko Marić, în vârstă de 43 de ani, i-a lăsat pe mulți cu gura căscată, iar reacțiile nu au întârziat să apară, potrivit thedubrovniktimes.com.

Mulți concetățeni au postat mesaje pe Twitter și pe Facebook în care se lăudau cu ministrul lor de finanțe, scriind că “A fi responsabil e sexy!”.

Prim-ministrul Greciei, Kyriakos Mitsotakis

Și Grecia are cu ce lăuda, atunci când vine vorba de membrii de la conducerea țării care au un fizic de invidiat. Prim-ministrul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a primit a doua doză a vaccinului anti-covid și s-a vaccinat public.

Primul ministru nu purta un tricou pe sub cămașa costumului, așa că a fost nevoit să își dea cămașa jos și să rămână la bustul gol, spre uimirea privitorilor. Domnul Kyriakos Mitsotakis, în vârstă de 52 de ani, arată mai bine decât s-ar fi așteptat mulți.

Prin intermediul acestor poze care au fost publicate ieri, și concetățenii prim-ministrului Kyriakos Mitsotakis au aflat cum arată fără cămașă carismaticul membru de la conducerea statului. Până în prezent, în Grecia s-au vaccinat deja 80.000 de persoane. La începutul lunii ianuarie s-a vaccinat și președintele Greciei, Ekaterini Sakellaropoulou, potrivit greekcitytimes.com.

Vaccinarea lui Klaus Iohannis, subiect de meme-uri pe Internet

Preledintele Klaus Iohannis s-a prezentat vineri dimineață la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”. Președintele a fost filmat și fotografiat în timpul vaccinului, iar imaginile au devenit subiect de meme pe Internet.

Președintele și-a ridicat mâneca tricoului negru pe care îl purta și a lăsat la iveală un braț musculos. La cei 62 de ani ai săi, președintele este într-o formă de zile mari, iar internauții au constatat că „Adevărata știre e că avem cel mai fit președinte din istoria României”.

„Stă bine pe brand domnul președinte”, a comentat un internaut la mema care spune: „Cum arată brațele tale după ce cari PNL-ul timp de 2 mandate”.

Președintele Klaus Iohannis a marcat debutul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare în România.

Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a declarat Klaus Iohannis.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x