Antena Căutare

Klaus Iohannis, întâlnire cu Donald Trump pe 20 august. „Vor discuta cel mai bun mod de a înfrunta provocările de securitate comune”

Preşedintele SUA, Donald Trump, îl va primi pe preşedintele Klaus Iohannis, la Casa Albă, în 20 august, a anunţat purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

„Preşedintele Donald J. Trump îl va primi pe preşedintele României, Klaus Iohannis,la Casa Albă, în 20 august 2019. Cei doi lideri vor discuta cel mai bun mod de a înfrunta provocările de securitate comune şi căile de a dezvolta schimburile comerciale şi parteneriatele în energie”, a anunţat .

Potrivit acestuia, vizita va avea loc în contextul marcării de către România a 30 de ani de la căderea comunismului şi a 15 ani de la aderarea la NATO.

„Preşedintele aşteaptă cu nerăbdare să celebreze aceste importante aniversări cu preşedintele Iohannis”, a precizat acesta.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai făcut o vizită la Washington în iunie 2017, fiind primul lider est-european primit la Casa Albă de preşedintele Donald Trump.

Sursa : news.ro

Preşedintele Comisiei de Cultură din Parlament cere demisiile ministrului Culturii, Valer-Daniel Breaz, şi consilierei D... Dan Barna: „Voi fi un preşedinte prezent şi implicat, un preşedinte full-time, care este prezent în toată viaţa comunită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x