Antena Căutare

Camera ascunsa! Mai multi candidati PDL au incalcat legea electorala la alegerile parlamentare

Sticla de ulei, punga de zahar, galeata si turismul electoral. In politica, scopul scuza mijloacele, parca mai mult decat oriunde. Iar cand scopul e un loc in parlament, legea sau bunul simt nu pot sa stea in calea succesului dorit. Reporterii de la Observator s-au dat oameni importanti de la centrul partidelor si au stat de vorba cu primarii din tara care au luptat pe frontul campaniei electorale, iar declaratiile lor socheaza prin sinceritate.

"In ultimele trei ore, ultimele trei, patru ore, am carat cu masina. M-am dus la oamenii nostri. Marea problema a fost ca pe cei pe care i-am dus la vot au votat tot cu cine au vrut. Am adus pe cei pe care ii stiam eu si care mi-au zis ca nu pot veni ca nu se pot deplasa. De exemplu, am trimis intr-un sat la sapte kilometri pe maulul Prutului, am un sat, mi-a ramas si masina impotmolita pe acolo. Am trimis ca erau 15 oameni care nu aveau cu ce ajunge la vot. Am trimis dupa ei", spune primarul din Stanilesti, Vaslui, in colegiul in care a candidat Cristian Boureanu.

Trucul la care au apelat reporterii de la Observator pentru a obtine declaratiile primarilor a fost pe cat de simplu pe atat de eficient. Le-au spus ca ii suna din partea sefului PDL Vasile Blaga, pentru o analiza a dezastrului de la alegeri.

Nici al doilea primar din colegiul lui Cristian Boureanu nu sta prea mult pe ganduri pana sa spuna toate ilegalitatile comise.

"Am fost foarte atenti. Le-am organizat hramuri, le-am organizat serbari, i-am trimis pe copii la Parlament, la vizitat Guvernul, s-au facut investitii", spune primarul din Dranceni, Gelu Pecheanu. Intrebat daca duminica a dus vreun cetatean la vot el a raspuns afirmativ. Iar despre domnul Boureanu, primarul a spus ca politicianul a cheltuit foarte mult in campanie cu "atentiile" pentru votanti.

Cristian Boureanu nu a putut fi contactat pentru a comenta declaratiile colegilor sai din PDL.

La alegerile de duminica, ARD a obtinut numai 80 de mandate in intreaga tara, majoritatea la redistribuire.

"Cadou" de un milion de euro, din bani europeni, pentru Anca Boagiu... Ilie Sarbu a dezvaluit numele membrului PSD care a negociat functia de premier cu Traian Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x