Antena Căutare

Laboratorul PDL: Vezi formula de start a Guvernului Ungureanu!

Liderii PDL s-au intalnit, luni seara, la sediul central al partidului, pentru a pregati discutiile cu noul premier desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, pentru formarea Guvernului. Potrivit unor surse citate de Mediafax, Guvernul Cabinetul Ungureanu ar putea fi aproape identic cu cel al lui Boc, mai putin portofoliile de la Interne, Agricultura, Economie, Finante si Comunicatii.

Astfel, conform surselor, actualii ministri Catalin Predoiu, Daniel Funeriu, Laszlo Borbely, Kelemen Hunor, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Elena Udrea, Leonard Orban, Cristian Diaconescu si Gabriel Oprea se vor regasi si pe lista lui Mihai Razvan Ungureanu.

Ministrul de Interne Traian Igas ar putea fi schimbat, dar nu s-a ajuns inca la un nume, UNPR fiind si el interesat de portofoliu. Iar la Finante, in locul lui Gheorghe Ialomitianu, ar putea fi numit Bogdan Dragoi, care este secretar de stat in Ministerul Finantelor.

De asemenea, valul schimbarii i-ar putea surprinde si pe Valeriu Tabara (Agricultura), Valerian Vreme (Comunicatii) si Ion Ariton (Economie).

Foto: Intactimages

Adrian Nastase, pe blog: "Traian Basescu ar putea anunta ca Emil Boc a demisionat"... Emil Boc: Mihai Razvan Ungureanu a fost propunerea PDL. Pana joi putem avea Guvern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x