Antena Căutare

Laszlo Borbely despre cooptarea UDMR la guvernare alaturi de USL: "Niciodata sa nu spui niciodata"

UDMR se arata incantat de dorinta fostului premier PNL Calin Popescu-Tariceanu, ca uniunea sa fie cooptata intr-o alianta la guvernare, alaturi de USL, dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Laszlo Borbely despre cooptarea UDMR la guvernare alaturi de USL: "Niciodata sa nu spui niciodata"
| intact images

"Nu este exclusa o alianta cu USL. Cum se spune in politica, niciodata sa nu spui niciodata. (...) Eu apreciez declaratia dansului, noi avem, si acum, o relatie normala cu acest guvern, chiar daca suntem un partid de opozitie. In fond, suntem o asociatie care apara interesele unei comunitati", a declarat vicepresedintele UDMR, Laszlo Borbely, potrivit ziare.com.

Deputatul PNL Calin Popescu-Tariceanu a declarat, miercuri seara, ca ar fi utila si benefica o cooptare a UDMR intr-o viitoare alianta la guvernare cu USL. Fostul premier a facut anuntul intr-o intalnire electorala, desfasurata intr-o scara de bloc, din zona Dorobanti din Bucuresti.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, ca Uniunea nu are, in acest moment, o preferinta in legatura cu o eventuala alianta post-electorala, el adaugand, in acest sens, ca inainte de alegeri "nu e bine sa vinzi pielea ursului din padure".

"Nu pot sa va dau un raspuns. E prematur. Noi am avut o colaborare foarte buna si trebuie sa recunosc acest lucru, cu PDL, cu toate disputele, toate conflictele, facem parte din aceeasi familie politica, dar noi nu facem inainte de alegeri aliante cu nimeni, cum nu am facut in aceasta perioada de 23 de ani. Am avut o colaborare buna cu PNL, e adevarat ca era Partidul National Liberal condus de Calin Popescu-Tariceanu", a raspuns Kelemen, intrebat pentru ce alianta ar opta UDMR in viitorul parlament.

La randul sau, senatorul PNL Puiu Hasotti a spus, joi, ca este categoric impotriva unei aliante a USL cu UDMR la guvernare, el aratand ca nu va fi cazul ca acest lucru sa se intample, pentru ca USL va forma singura viitoarea majoritate parlamentara.

Sursa: Antena3.ro

Declaratia de avere a lui Gigi Becali. Sute de hectare de teren, zeci de milioane de euro imprumutati, actiuni la mai mu... Traian Basescu implineste 61 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x