Antena Căutare

Lazaroiu: Basescu, dispus sa demisioneze

Fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, Sebastian Lazaroiu a declarat intr-un interviu pentru Ziare.com ca presedintele ar fi dispus sa demisioneze din functie, asa cum isi doreste Opozitia, pentru ca la inceputul lui 2013 sa se organizeze alegeri parlamentare si prezidentiale,

"Presedintele, in sinea lui, a inteles cat de important e sa avem mai putine alegeri. Din cauza faptului ca mandatul presedintelui nu se suprapune cu cel al Parlamentului, avem mai multe runde de alegeri. Si alegerile paralizeaza sistemul, asta e adevarul. A realizat asta, pe de o parte, si a realizat ca miza modificarii Constitutiei e mult mai importanta decat sa-si duca mandatul de 5 ani la capat. [...] Nu stiu daca e un sacrificiu, pana la urma, nu vor mai fi 5 ani de mandat, o sa fie 3. Daca pui in balanta cei 2 ani de mandat si revizuirea Constitutiei, e mai importanta revizuirea", a spus Lazaroiu.

Fostul ministrul al Muncii s-a referit si la traseul politic al actualului premier, Mihai Razvan Ungureanu, care ar putea fi un candidat la alegerile prezidentiale din 2013.

"La alegerile parlamentare din 2012 nu cred ca domnul Ungureanu va candida. S-ar putea sa avem alegeri prezidentiale in 2013, la inceputul anului 2013. [...]. Pe un asemenea scenariu, alegeri prezidentiale in 2013, odata cu parlamentarele si ca unul din candidati sa fie actualul premier, Mihai Razvan Ungureanu, care la ora asta sta bine in sondaje", a mai spus Lazaroiu.

Foto: Intact Images

Ponta atrage atentia asupra verdictului in cazul Chauncey Hardy: 7 ani pentru afise, 5 ani pentru omor!... PNL-istul Cristian Adomnitei, candidatul USL la sefia CJ Iasi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x