Antena Căutare

Lazaroiu: Nu-l inteleg pe Cristi Preda de ce continua sa se lamenteze

"Chiar nu-l inteleg pe Cristi Preda de ce continua sa se lamenteze", este atacul lui Sebastian Lazaroiu la adresa europarlamentarului PDL.

"Probabil au fost vicii de procedura la excluderea sa si e dreptul sa sa conteste. [...] Si, in plus, eu cred ca i-au facut un mare bine dandu-l afara. [...] Din pacate pentru Cristi Preda cred ca PDL in situatia de fata nu avea alta varianta. Aici nu e vorba de faptul ca Preda a criticat conducerea PDL. Cu multe din criticile sale eram cu totii de acord. Nici macar faptul ca a spus ca nu sustine candidatura lui Prigoana nu e o vina. E vorba ca Preda, membru PDL, a spus clar ca sustine un alt candidat. Pe Nicusor Dan. [...] CP a nimerit si peste o perioada proasta in care partidul dadea senzatia ca se desira", a afirmat Lazaroiu.

Fostul consilier prezidential a comentat si evolutia anului electoral 2012.

"In acest moment PPDD are cea mai buna combustie electorala. Dar nu are infrastructura. E ca si cum ai avea o racheta cu un super-motor, dar nu ai carcasa si nici aripile care sa o ajute sa zboare. [...] Anul electoral 2012 este cu certitudine anul schimbarii. Dar schimbarea nu este clar identificata in acest moment. Decat foarte putin cu USL si foarte putin cu PP-DD. Deloc cu PDL", a spus sociologul.

Despre premierul Romaniei si sansele sale de a-si face un partid politic Lazaroiu a spus ca totul depinde de credibilitatea pe care acesta si-o va construi in randul oamenilor.

"MRU este pana acum credibil. Sansa lui de a construi ceva viabil in campul politic este sa ramana credibil in sondaje. Daca va scadea, va fi devorat. [...] MRU va trebui sa puna in centrul constructiei sale oameni noi ca sa fie credibila", a mai opinat fostul ministru al Muncii la intalnirea cu cititorii HotNews.

La final, Lazaroiu a vorbit si despre lupta electorala care se va da pentru Bucuresti, concluzionand ca Prigoana a fost singura solutie impotriva lui Oprescu.

"N-am sprijinit candidatura lui Prigoana, am spus ca PDL Bucuresti nu are un alt candidat in acest moment care sa aiba sanse sa il invinga pe Oprescu. Si imi mentin afirmatia. Optiunea mea ar fi fost pentru un independent sustinut de o coalitie PDL UNPR PNTCD. Dar ei nu au gasit acel independent. [...] Piedone, da , a fost o dezamagire si pentru mine. Am crezut ca e un candidat stabil", a mai spui Lazaroiu.

Foto: Intact Images

Radu Mazare a facut pe Mos Craciun cu decapotabila, la gradinita din Constanta... Vezi cele 100 de minciuni ale lui Sorin Oprescu pentru Bucuresti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x