Antena Căutare

Lazaroiu spune ca Ponta nu i-a dat dosare: Am vrut sa ii dau o lectie despre minciuna

Fostul ministru al Muncii Sebastian Lazaroiu a declarat ca a vrut sa ii dea o lectie despre minciuna lui Victor Ponta. Intrebat daca liderul PSD i-a dat dosare ale unor social-democrati, fostul consilier prezidential a raspuns: "Daca o fi dat cuiva, nu mie".

Uite, as vrea sa o lamurim acum. Ponta a spus o minciuna despre mine pe blogul personal. Si eu am vrut sa-i dau o lectie despre minciuna. Nu stiu daca o sa invete ceva din asta, dar poate ca a meritat


"Si cand cineva minte, celalalt vine si neaga. Si tot asa, ca nu mai intelege nimeni nimic. Am vrut sa-i arat lui Ponta ca sunt si alte strategii de a combate o minciuna. El s-a crezut mare povestitor. Am vrut sa-i arat ca exista un povestitor mai mare decat el. A calcat pe grebla, ca sa zic asa... Stiu ca i-am creat o problema in partid. Puteam sa il las cu ea pe cap. Sper sa fi invatat lectia", a spus Lazaroiu.

Intrebat daca, in concluzie, Ponta i-a dat dosare de social-democrati, Lazaroiu a raspuns: "Daca o fi dat cuiva, nu mie. Nici nu il cunoasteam pe Ponta in perioada aia. Si relatiile mele cu PSD erau in general reci si mai degraba proaste, pentru ca ei ma percepeau ca pe un tip incomod. A fost si un episod, pe care l-am mai povestit. La un moment dat CURS a dat un sondaj in care Geoana era mai popular decat Nastase. Ceea ce in perioada respectiva era valabil. Ma rog, ei aveau intrigile si razboaiele lor inca de pe atunci. Asta se intampla intr-o vineri. Luni a venit Garda Financiara la CURS. Nu stiu daca i-a trimis chiar Nastase, dar cineva din jurul lui. Nu era deloc o coincidenta".

Lazaroiu a mai spus ca la PSD a fost "obiceiul acesta sa se dea in vileag unul pe altul". "Toate dosarele de dupa 2004, inclusiv ale lui Nastase, sunt pline de delatiunile colegilor. Asta e atmosfera acolo. E treaba lor...", a spus Lazaroiu,

Intrebat daca, in concluzie, a raspuns la minciuna lui Ponta cu o minciuna si mai mare, Lazaroiu a raspuns: "Da, ma si mir ca nu toti au inteles ironia. Dar, ma rog, important e sa invete si Ponta ceva din asta. In general, la noi in politica minciuna a devenit un mod de viata. Si poate din cauza asta nici societatea romaneasca nu e complet insanatosita dupa ce a fost nevoita sa traiasca duplicitar inainte 1989. Eu am spus intotdeauna adevarul, oricat de dureros ar fi fost si oricat de mult am deranjat".

Fostul ministru Sebastian Lazaroiu a declarat, luni, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca i-a dat lui Victor Ponta sondajele confidentiale ale Aliantei D.A., care ajungeau la Adrian Nastase, in schimbul dosarelor social-democratilor, pe care le avea cand era seful Corpului de Control la Guvern.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Udrea: MDRT si-a facut cel mai bine munca dintre toate ministerele... Udrea: Actuala guvernare, cea mai eficienta din tara in ultimii 20 de ani, dar si la nivel european...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x