Antena Căutare

Lia Olguţa Vasilescu: În proporţie de 99 la sută vreau să candidez la Primăria Craiovei

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu spune că nu a decis încă dacă va candida pentru o funcţie în PSD la Congres, afirmând că depinde dacă va hotărî să candideze la Primăria Craiova. "În proporţie de 99 la sută vreau să candidez la Primăria Craiovei", spune Vasilescu.

Întrebată, duminică seară, într-o conferinţă de presă, dacă va candida pentru o funcţie de conducere în PSD, la Congresul partidului, Vasilescu a răspuns: "Nu am luat încă această decizie".

"Depinde foarte mult de decizia pe care o voi lua - dacă voi candida sau nu la Primăria Craiovei. În proporţie de 99 la sută vreau să candidez la Primăria Craiovei", a adăugat Lia Olguţa Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu a fost primar al municipiului Craiova din 2012 până în ianuarie 2017, când a demisionat întrucât fusese învestită ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale în Guvernul PSD.

Sursa : news.ro

Ludovic Orban neagă posibila candidatură la Primăria Capitalei: „E o minciună gogonată”... PSD: PNL continuă manipularea, spunând că majorarea vârstei de pensionare la 70 de ani este ”opţională”! Dragi români, n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x