Antena Căutare

Liberalii se tem de Diaconescu

Liberalii l-ar primi cu bratele deschise in partid pe fostul lider social-dmocrat Cristian Diaconescu daca nu ar exista temeri ca in viitor va proceda la fel ca si in cazul PSD pe care l-a parasit la 3 zile dupa Congresul din 20 februarie.

Unul dintre liberalii care au exprimat astfel de rezerve fata de comportamentul politic al fostului ministru de externe este si Calin Popescu Tariceanu.

Intrebat de Mediafax daca l-ar fi primit pe Cristian Diaconescu in PNL, liderul deputatilor PNL a raspuns: "Da. Sigur ca da. De ce nu?". "Dar problema nu este asta, problema este, cred, serioasa. Chiar daca eu as fi spus <Da, e de primit in PNL>, un astfel de gest nu se face", a subliniat Tariceanu, apreciind ca Diaconescu nu trebuia sa se retraga din PSD a treia zi dupa Congres.

"Dupa ce esti candidat la presedintia partidului, chiar daca te retragi cu o zi inainte de Congres, nu pleci a treia zi. Nu este un gest de apreciat. Totusi, oamenii sunt in partide datorita unor legaturi create de o viziune ideologica, de valori. Nu vii asa si pleci de la o zi la alta", a conchis Tariceanu.

Cristian Diaconescu a declarat miercuri seara ca spre deosebire de colegii de partid, presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a sunat, dupa aparitia zvonurilor legate de pretinsul santaj si posibila monitorizare, gest care l-a impresionat. "Daca cineva mi-ar fi pus in fata atunci o adeziune la PNL, as fi semnat-o", a afirmat Diaconescu, explicand ca nu doreste decat sa arate cat a contat pentru el gestul lui Antonescu.

Ponta: Migratorii reveniti in PSD nu vor beneficia de functii... Peste 30 de parlamentari ar pleca spre independenti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x