Antena Căutare

Lider PNL Iaşi: Primirea unor primari PSD în partid ar echivala cu refacerea USL. Sper ca subiectul să fie îngropat

Deputatul PNL de Iaşi, Marius Bodea, liderul organizaţiei municipale a partidului, susţine că discuţiile despre primirea în PNL a unor primari PSD fac rău partidului, iar o asemenea greşeală ar echivala cu refacerea USL.

Deputatul PNL de Iaşi, Marius Bodea, liderul organizaţiei municipale a partidului, susţine că discuţiile despre primirea în PNL a unor primari PSD fac rău partidului, iar o asemenea greşeală ar echivala cu refacerea USL.

“Aceste discuţii au făcut mai mult rău decât oricare altele. Nu primim pe nimeni de la PSD în PNL Iaşi. Nu au existat asemenea discuţii în niciun for de conducere local sau naţional. Niciun ales local al PNL nu îşi doreşte asa ceva. Am întrebat câţiva primari PNL cum văd acest demers. Nici nu vor să audă. O asemenea greşeală este echivalentă cu refacerea USL“, a spus liderul filialei municipale Iaşi a PNL, deputatul Marius Bodea, luni, într-o conferinţă de presă.

El a amintit că atunci când a câştigat şefia partidului, Ludovic Orban a candidat cu o moţiune prin care se promitea curăţarea PNL de blatişti.

“Nici nu se pune problema să primim ajutor din afară, mai ales de la PSD. Aceşti oameni au cauţionat tot ce s-a petrecut în ultimii trei ani în România. Vă închipuiţi că în ipoteza în care am primi dezertori de la PSD, aceştia ar alege la conducerea consiliului judetean Iaşi un altfel de personaj decât unul similar lui Maricel Popa, actual şef al CJ Iaşi? Exclus. Sper ca acest subiect să fie îngropat definitiv“, a mai spus Bodea.

Preşedintele filialei judeţene PNL Iaşi, deputatul Costel Alexe, a spus miercuri, într-o conferinţă de presă, că sunt cel puţin zece edili PSD din judeţul Iaşi care vor să vină la PNL, pentru a-l sprijini pe Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale.

Sursa : news.ro

Şeful liberalilor ieşeni: Voi sesiza Curtea de Conturi pentru a verifica haiducia financiară de la Aeroportul Iaşi... Ludovic Orban, despre nominalizarea Rovanei Plumb şi a lui Dan Nica pentru comisar european din partea României: Ne face...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x