Antena Căutare

Liderii PDL s-au intalnit la Turnu Severin

Conducerea PDL se intalneste la Drobeta Turnu Severin cu alesii locali ai democrat-liberalilor. La reuniune sunt prezenti premierul Emil Boc, ministrii Elena Udrea si Vasile Blaga, precum si fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu.

Sedinta conducerii centrale a PDL cu presedintii de consilii judetene si primarii PDL din intreaga tara a fost precedata de o intalnire informala, la restaurantului unui hotel din Drobeta unde s-au cazat principalii sefi ai partidului. Emil Boc, Vasile Blaga, Adriean Videanu sau Elena Udrea s-au numarat printre politicienii portocalii care au luat masa aseara la restaurant.

Alaturi de ei au fost prezenti si lideri PDL din teritoriu. Parcarea hotelului, dar si strazile din apropiere erau pline de autoturisme de lux cu care au venit delegatiile PDL din toată tara.

Sefii PDL au fost paziti cu strasnicie de mai multe echipaje de politie. Oamenii legii au refuzat totusi sa spuna explicit de ce se aflau in zona.

Pentru ca seara democrat-liberalilor sa nu fie stricata de intrebarile presei, angajatii restaurantului au acoperit toate geamurile.

Localul apartine aceleiasi persoane care a construit gara din Drobeta Turnu Severin, pentru aproape sapte milioane de euro. Gara a ajuns celebra dupa ce, la inaugurare, pe monitoare au aparut imagini dintr-un film sexy.

Silviu Prigoana vrea ca presa scrisa si cea electronica sa intre sub autoritatea CNA... Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, huiduita la manifestarile de la Tebea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x