Antena Căutare

Liliana Minca a demisionat din PC pentru o functie in UNPR

Liliana Minca, lider al organizatiei de femei din PC, s-a inscris, joi, in UNPR, urmand sa ocupe functia de vicepresedinte al Departementului Economie, Transporturi, Finante al acestui partid.

La alegerile partiale pentru un mandat in Colegiul 19 Bucuresti, castigate de candidatul PDL, Teo Trandafir, Liliana Minca a candidat din partea aliantei PSD+PC, fiind sustinuta de primarul sectorului 4, de asemenea fost membru PC, Cristian Popesu Piedone.

In octombrie, in contextul demisiei lui Cristian Popescu Piedone din functiile detinute in PC, Liliana Minca sustinea ca edilul Sectorului 4 este un bun primar, dar ca "nu a fost niciodata un om de partid", nu a calcat niciodata in biroul pe care il are la sediul central al PC, nu a fost in filiale si e "un om fara scrupule".

"Imi pare rau ca avem in partid oameni atat de slabi si de santajabili care cedeaza celor mai mici presiuni din partea puterii. Sunt oameni fara caracter si fara scrupule, ma refer aici atat la Ciuhodaru, cat si la Piedone, care mascheaza ca interesul lor este cel de a-i ajuta pe romani. Adevaratul interes insa, si mai ales adevarata fata, nu pot fi mascate si in interiorul partidelor. Aici ori esti om de caracter, ori nu esti!", sustinea liderul organizatiei de femei PC, comentand plecarile colegilor de partid.

Sursa: Antena3

Deputatul PSD Marian Ghiveciu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu... Ponta, insulte fara precedent:"Boc vorbeste ca prostu', iar Elena Udrea este o aroganta si lipsita de cultura, ca E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x