Antena Căutare

Liviu Dragnea a fost audiat la DNA. I s-au adus la cunostinta invinuirile in dosarul referendumului

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, s-a prezentat astazi la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), pentru a fi audiat in cazul privind referendumul, informeaza Mediafax. "Eu am condus o campanie in mod legal, in mod corect. Si eu am fost la vot, poate si dumneavoastra ati fost la vot. Doamne fereste sa nu va cheme si pe dumneavoastra", a spus la sosire Liviu Dragnea, care a venit insotit de avocat Marian Nazat.

Liviu Dragnea a plecat din sediul DNA in jurul orei 11:00. Secretarul general al PSD a aflat ca a fost chemat de procurori pentru a i se aduce la cunostinta invinuirile in dosarul referendumului. Dragnea a precizat ca urmeaza sa revina la DNA in urmatoarele doua saptamani pentru a da o declaratie.

"Ceea ce am, facut noi au facut toate partidele si fac tot timpul, pentru ca fiecare partid are dreptul legal sa primeasca informatii cu ceea ce se intamlpla de la membrii sai", a declarat Liviu Dragnea.

Principala acuzatie adusa de procurori ar fi ca "s-a asociat cu mii si zeci de mii de persoane pentru a asigura la vot o prezenta mai mare de 50 plus unu", la referendumul din 29 iulie 2012, a spus Dragnea, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

"In cuvinte mai simple, eu sunt chemat la DNA, pentru ca alaturi de milioane de romani, am fost sa votez la referendum. Vreau sa transmit un semnal pentru toti colegii nostri ca sunt viu si nevatamat si vom merge inainte", a declarat Liviu Dragnea.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Intact Images

Emil Constantinescu, pentru Tageszeitung: ”Am ales sa vorbesc in semn de solidaritate cu cei 7,5 milioane de romani”... Cum a reusit regimul Basescu sa-si aserveasca Justitia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x