Antena Căutare

Liviu Dragnea a ieșit din închisoare pentru o zi!

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a ieșit din închisoare pentru 24 de ore. Politicianului i-a fost aprobată învoirea pentru ziua de ieri, iar în urmă cu puțin timp s-a întors în spatele gratiilor. 

Decizia de a fi eliberat din închisoare a fost luată de conducerea Penitenciarului Rahova, care îl consideră pe Liviu Dragnea un deținut model.

Liviu Dragnea lucrează în spatele gratiilor la un service auto, motiv pentru care a beneficiat de o caracterizare de invidiat de la șeful unității, care a declarat că fostul lider PSD a respectat programul, a muncit atunci când trebuia și nu a avut conflicte cu alți deținuți.

Liviu Dragnea, liber în curând? Anunțul avocatului

Cererea a fost avizată prima oară de comisia specială, apoi semnată de directorul penitenciarului.

Liviu Dragnea a părăsit închisoarea ieri în jurul prânzului și s-a întors astăzi în jurul prânzului.

PSD Telorman, de ziua lui Liviu Dragnea: Astăzi este despre patriotul care ne-a insuflat în ultimii ani puterea de a continua să luptăm pentru România

Liderul PSD a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de detenție în dosarul DGASPC Teleorman, iar potrivit România TV, deși ieri în presă apăreau informații că Dragnea urmează să fie eliberat pentru 24 de ore, acesta a primit permisia mult dorită chiar ieri. Acesta și-a petrecut întreaga zi cu iubita sa, Irina Tănase, și cu copiii săi.

Dăncilă, întrebată de ce nu se descurcă în limba engleză: Suntem în România, haideţi să fim mândri că suntem români... Ciolacu susţine că Guvernul Orban se va lăuda doar cu ce a făcut PSD, pentru că altceva nu va fi în stare să construiasc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x