Antena Căutare

Liviu Dragnea, acuzat de DNA ca si-ar fi folosit influenta pentru a obtine un anumit minim la referendum

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) informeaza ca Liviu Dragnea, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, si-ar fi folosit autoritatea si influenta in scopul obtinerii unei prezente de minimum 60% la votul de la referendum, pe listele de alegatori figurand minori si persoane fara drept de vot.

DNA il acuza ca a constituit un sistem national de influenta pentru a determina autoritatile publice centrale, judetene si locale aflate sub controlul politic al formatiunii politice, de a se implica in: exercitarea de presiuni asupra presedintilor birourilor electorale ale sectiilor de votare si asupra membrilor acestora pentru a falsifica semnaturile alegatorilor pe listele de vot si a introduce in urne un numar suplimentar de buletine decat cele votate de alegatori; folosirea unei urne mobile in conditii contrare legii.

Liviu Dragnea a fost chemat, miercuri dimineata, la DNA pentru a da explicatii in dosarul referendumului si pentru a i se aduce la cunostiinta invinuirile.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

Alina Bica negocia functiile din ANAF direct cu seful institutiei, Sorin Blejnar... Crin Antonescu: "USL va cere comisie parlamentara pentru anchetele legate de referendum"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x