Antena Căutare

Liviu Dragnea: "Puterea a demonstrat ca nu este interesata de functionarea corecta a Parlamentului"

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in urma intalnirii organizate de liderul PNL Crin Antonescu, ca faptul ca absenta partidelor guvernante de la reuniune a demonstrat cat de mult isi doresc acestia sa mearga lucrurile in Romania.

"Puterea a aratat ca nu doreste sa aiba comunicare cu opozitia si ca nu este interesata de functionarea corecta a Parlamentului"


Dragnea a confirmat inca o data ca atat PNL cat si PSD sustin in continuare demiterea Robertei Anastase din functia de presedinte a Camerei Deputatilor si ca cer Guvernului sa respecte decizia Curtii Constitutionale cu privire la Legea Educatiei.

In acelasi timp, secretarul general al PSD a mai spus ca atat el cat si ceilalti membrii ai opozitiei asteapta cu nerabdare aducerea bugetului de stat in Parlament si il invita pe premierul Boc sa se uite in calendar sa observe ca au trecut 30 de zile de la termenul limita la care trebuiau sa faca acest lucru.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a transmis, miercuri, o scrisoare deschisa lui Emil Boc (PDL), Marko Bela (UDMR), Victor Ponta (PSD) si Varujan Pambuccian (minoritati), invitandu-i la dialog si propunand ca prima intalnire sa aiba loc luni, 15 noiembrie.

Mircea Geoana: "Romania nu va intra in spatiul Schengen in 2011"... Surse: PSD a dat un ultimatum. Oprim colaborarea cu PNL daca Crin Antonescu mai face declaratii anti-PSD...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x