Antena Căutare

Liviu Dragnea: “Retinerea lui Vantu poate fi inceputul justitiei televizate”

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a comentat retinerea de catre procurori a lui Sorin Ovidiu Vantu, afirmand ca acest lucru poate fi "o detonare a unui caz" si inceputul "justitiei televizate"

"De obicei evit sa comentez situatii de genul asta nestiind ce este in dosar, dar e foarte greu sa nu te duci cu gandul ca poate sa fie din nou o detonare a unui caz, poate inceputul unei campanii televizate, unei justitii televizate cu care din pacate ne-am obisnuit. O sa vedem si noi cum decurge actiunea asta", a spus Dragnea.

Social-democratul a sugerat ca retinerea lui Vantu ar putea fi 'pusa la cale' pentru a se abate atentia de la problemele din PDL si de pe scena politica.

"Nu stiu ce e acolo, cert e ca se vorbea de anul trecut de cazul asta si vad ca a aparut tocmai acum cand a inceput toamna, cand si pe scena politica se intampla foarte multe lucruri, cand in PDL ei in interior se sfasie, tatucul lor vine si spune ca sunt frati. Sa vedem, nu stiu daca au legatura, sa speram ca nu au", a adaugat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Romania a luat 216 milioane de euro din Fondul european pentru rromi... Elena Udrea: “Daca spun la ce functie voi candida in PDL, se va opri orice jurnal de stiri”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x