Antena Căutare

Liviu Dragnea: Romania asta chiar nu are nevoie de rezervele alea de cupru?!

Liviu Dragnea, secretarul general al PSD a condamnat miercuri seara in emisiunea "Sinteza Zilei" seria de privatizari a resurselor de subsol ale tarii.

"Romania asta nu are nevoie de rezervele alea de cupru. Romania ce castiga din afacerea asta? Care tara isi concesioneaza asa rezervele de subsol. Care datorii, ca de doi ani e pe profit. Trebuie sa o vinzi astazi, in conditiile in care pretul cuprului creste. Poate ca la Cernavoda avem un reactor si o sa avem nevoie de cupru?!", a spus secretarul partidului social democrat.


Dragnea a vorbit si despre atitudinea premierului Mihai Razvan Ungureanu la adresa lui Victor Ponta, pe care seful cabinetului l-a facut "ipocrit" si l-a trimis "sa mai invete".

"Nu stiu cine-l consiliaza pe primul ministru, dar il consiliaza foarte rau. [...] Un prim ministru nu poate avea o asemenea atitudine sau un asemenea limbaj. Atacul la adresa lui Ponta a fost singurul lucru care a ramas", a incheiat Dragnea.

Foto: Intact Images

Preda: Nu am fost de acord cu Prigoana pentru ca sustinea pedeapsa cu moartea... Surse: Doi parlamentari PDL de Timis ar urma sa plece la PNL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x