Antena Căutare

Liviu Dragnea: "S-a mintit si se minte foarte mult in continuare"

Liviu Dragnea, secretar general al PSD, a fost invitatul lui Radu Tudor in emisiunea "Punctul de Intalnire", duminica seara, la Antena 3. Dragnea a aratat ca au existat mai multe motive pentru care referendumul a esuat.

"Faptul ca Basescu si ai lui au o retea foarte bine pusa la punct de manipulare si lobby extern, inclusiv oameni platiti din banii statului, este o realitate si s-a vazut. Era aproape imposibil pentru guvernul Ponta sa faca o retea asemanatoare, avand in vedere ca Traian Basescu a lucrat la ea timp de opt ani de zile", a aratat Dragnea.

"Cand stii ca nu gresesti cu nimic, nu te preocupi foarte mult sa anunta, pentru ca inclusiv Curtea Constitutionala a spus ca toate actiunile au fost constitutionale si nici nu s-a incalcat vreo lege sau vreo regula. In schimb, s-a mintit foarte mult si se minte foarte mult si acum", a completat Dragnea.

"Ei bine, toate lucrurile astea se intampla pentru a obtine un sprijin, un soi de legitimare a unor abuzuri impotrva noastra si a unor presiuni impotriva unor institutii ale statului. Victor Ponta si chiar si Titus Corlatean ar trebui sa ia in serios aceasta problema si sa lamureasca, o data pentru totdeauna, toti partenerii, care este pozitia reala a USL-ului, care sunt valorile noastre, viziunile noastre, pentru ca oamenii aceia sa inteleaga ca toate aceste minciuni nu fac bine Romaniei", a aratat Dragnea.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro!

Strategia lui Traian Basescu pentru acapararea Romaniei... Crin Antonescu: "Ambasadorul SUA este un partizan al lui Basescu; Acesta nu este un atac la adresa SUA"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x