Antena Căutare

Liviu Dragnea se va preda la Secția 2 de Poliție din Capitală

Liviu Dragnea urmează să se predea la Secția 2 din Capitală, după ce mandatul său de arestare a ajuns în posesia Poliției Române.

Liviu Dragnea urmează să se predea la Secția 2 din Capitală, după ce mandatul său de arestare a ajuns în posesia Poliției Române, anunță Digi24.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, luni, definitiv, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Instanţa supremă a menţinut în cazul lui Liviu Dragnea pedeapsa aplicată de instanţa de fond.

Decizia de condamnare a fost luată de patru dintre cei cinci membri ai completului, unul dintre judecători făcând opinie separată, în sensul trimiterii dosarului spre rejudecare, pe motiv că acel complet de la fond ar fi trebuit să fie specializat în judecarea faptelor de corupţie.

Şi Floarea Alesu, fost director general al DGASPC Teleorman, a rămas cu condamnarea de la instanţa de fond - 3 ani, 7 luni şi 20 de zile de închisoare cu executare.

Viorica Dăncilă, pregătită să preia conducerea PSD! Cui i-a solicitat imediat ajutorul... Ce se va întâmpla după ce Liviu Dragnea va ajunge la închisoare! Liviu Pleșoianu, prima reacția: ”Trebuie organizat un c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x