Antena Căutare

Liviu Iolu (PLUS), despre candidatura primarului Iaşiului din partea PNL: Un blat ordinar pe care PNL îl face în speranţa că va câştiga câteva voturi în plus mizând pe primarul în funcţie

Coordonatorul PLUS pe regiunea de nord-est, Liviu Iolu, susţine că aducerea primarului Mihai Chirica în PNL este un blat ordinar şi un troc între politicienii vechi care conduc reţele locale de corupţie de ani buni.

“Veriga lipsă dintre PSD şi PNL a fost găsită în persoana lui Mihai Chirica. El reface, de azi, lanţul de iubire dintre cele două partide. E un blat ordinar pe care PNL îl face în speranţa că va câştiga câteva voturi în plus mizând pe primarul în funcţie. O renunţare de neînţeles, un troc între politicienii vechi care conduc reţele locale de corupţie de ani buni. E şi o palmă dată ieşenilor care se plâng de incompetenţa şi incapacitatea lui Chirica de a administra un oraş cu un buget foarte mare“, scrie Liviu Iolu, pe Facebook.

El adaugă că adoptarea fostului pesedist Mihai Chirica în PNL este “dovada clară a afacerilor transpartinice care au distrus România în ultimii 30 de ani“.

“PNL şi PSD dovedesc că nu există cu adevărat partide politice, ci doar interese de afaceri transpartinice. Când ai nevoie te înscrii în PSD, când se schimbă vremurile treci la PNL. Important e să râmâi mereu la butoane. PNL nu a înţeles nimic din ultimele rezultate electorale din Iaşi şi Moldova de Nord. A sacrificat speranţa cetăţenilor din capitala istorică a României, pe care a pus-o pe tavă actualului primar, un frânar al dezvoltării oraşului de ani buni“, adaugă Liviu Iolu, susţinut de PLUS pentru a candida la primăria Iaşi.

El spune că PNL a câştigat un primar pentru doar patru luni, pentru că nu va câştiga alegerile locale la Iaşi.

În opinia sa, PNL a hotărât să-l adopte pe Chirica în ciuda problemelor de integritate ale acestuia.

”Situaţia juridică a primarului, cercetat în mai multe dosare, e cunoscută. Sper că, înaintea deciziei, şefii PNL au citit cum Chirica şi-a pus o casă de 700.000 de euro pe numele copilului de câteva luni pentru a-şi ascunde nişte bani pe care nu-i poate justifica. Sper că şefii PNL au citit investigaţiile de presă pe care jurnaliştii ieşeni le-au făcut în ultimii ani. Probabil, criteriile transferului lui Chirica au fost „competenţa” şi „eficienţa” binecunoscute. Între „realizările" primarului amintesc construcţiile imobiliare haotice, lipsa soluţiilor pentru mobilitatea în centrul oraşului, poluarea ridicată, infrastructura de proastă calitate, administraţia înecată de birocraţie şi incompetenţă. Alianţa USR PLUS are soluţii pentru Iaşi şi poate scăpa oraşul de corupţie şi incompetenţă. Vom propune ieşenilor un candidat unic care să câştige în faţa lui Mihai Chirica“, mai spune Liviu Iolu.

Sursa : news.ro

Dan Lungu, senator USR, despre venirea lui Chirica în PNL: Va câştiga clientela imobiliar-politică şi reţelele familial-... Scandal în comisiile de muncă la audierea Violetei Alexandru - Carmen Dan l-a trimis pe Florin Roman "să se caute”....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x