Antena Căutare

Liviu Pleşoianu: "Sistemul a ordonat remanierea doamnei Dan şi a domnului Meleşcanu"

”Prin vocea lui Iohannis, Sistemul a ordonat remanierea doamnei Dan şi a domnului Meleşcanu. Iar doamna Dăncilă şi domnul Tăriceanu au acţionat întocmai şi la timp. Asta e realitatea...", a scris, luni, pe Facebook, deputatul Liviu Pleşoianu.

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu afirmă că ”sistemul a ordonat remanierea doamnei Dan şi a domnului Meleşcanu”, iar liderii celor două partide din care provin miniştrii ”au acţionat întocmai şi la timp”.

”Prin vocea lui Iohannis, Sistemul a ordonat remanierea doamnei Dan şi a domnului Meleşcanu. Iar doamna Dăncilă şi domnul Tăriceanu au acţionat întocmai şi la timp. Asta e realitatea... Cât despre explicaţiile privind retragerea sprijinului politic pentru Meleşcanu... Cum să spui că îl retragi pentru că "sunt percepţii negative privind votul din diaspora"!? Dar de ce nu l-aţi retras când (ani întregi) au existat percepţii negative ale votanţilor PSD şi ALDE cu privire la faptul că domnul Meleşcanu nu are absolut NICIO reacţie atunci când diverşi ambasadori o iau razna pe câmpii!?”, a scris, luni, pe Facebook, deputatul Liviu Pleşoianu.

Acesta le-a urat success Vioricăi Dăncilă şi lui Călin Popescu Tăriceanu.

”Doamna Dăncilă, domnule Tăriceanu, vă urez mult succes! Să vă voteze atunci pe dvs. cei din spatele domnului Iohannis... A, să nu uit: să vă voteze şi domnul Isărescu!”, a mai scris deputatul social-democrat.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, şi anunţat, luni demisia, afirmând că se pare că PSD a cedat în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

La rândul său, vicepreşedintele ALDE, Varujan Vosganian, a anunţat că formaţiunea a retras sprijinul ministrului Teodor Meleşcanu, fiind propusă Ramona Mănescu pentru MInisterul de Externe.

Sursa : news.ro

Varujan Vosganian anunță că Ramona Mănescu a fost propusă pentru a prelua funcţia de ministru de Externe... Viorica Dăncilă pentru The Guardian: "Mi-aş dori să revenim la politici care se concentrează pe cetăţean"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x